Тестер Аромадифузору Tobacco/Pink pepper/Amber Nika Zemlyanikina, 7 мл
Тестер Аромадифузору Tobacco/Pink pepper/Amber Nika Zemlyanikina, 7 мл

Тестер Аромадифузору Tobacco/Pink pepper/Amber Nika Zemlyanikina, 7 мл

90 грн
Є в наявності
1
Опис
Відгуки(1)

Аромадифузор – це скляний флакон наповнений ароматичною композицією, яка додає затишку та комфорту у будь-якому приміщенні. Ароматичні композиції знімають стрес, заспокоюють, тонізують та дарують настрій вдень або ж, за принципом ароматерапії, заспокоюють ваш нічний сон. Стильний флакон доповнить будь-який інтер’єр та наповнить приємним ароматом приміщення, нейтралізуючи неприємні аромати. Аромадифузор підходить для дому, офісу, студій  та салонів манікюру.

Композиція з високоякісного табаку найкращих кубинських сигар, рожевого перцю та бурштину на мить закружить свідомість і змусить вас шукати очима, що саме може давати такий яскравий і незвичайний аромат. Зухвалий, впевнений у собі, пряний, який переходить в солодку гірчинку і моментально заповнює собою весь простір. Уявіть собі найуспішнішого бізнесмена, від якого всіма фібрами відчувається феромон розкішного життя. Саме таким і є цей аромат. Стильний, яскравий коктейль для впевнених у собі та навколишньому світі людей. Він просто не здатний когось лишити байдужим своєю багатогранністю.

Ingridients (inci): alcohol denat., parfum/fragrance. 75% vol.

Спосіб застосування:

1. Вставити дерев'яні палички у флакон з рідиною.

2. Протягом 1-2 днів палички просочаться рідиною та природним шляхом випаровування наповнять приміщення приємним ароматом.

*Тестер являє собою тест аромату і не являється тестом стійкості.

* Згідно Закону «Про захист прав споживача» Ст. 17 п. 5: Виробник залишає за собою право змінювати склад або характеристики готового продукту, не повідомляючи про це споживачу.

Ольга
05.12.2023
Класнючий аромат. Мені в кабінеті пахне вишнею, хоча зблизька аромат зовсім інший. Зручна маленька баночка, яку можна закрутити, щоб запах не був таким насиченим. Хоч пробник, але така вже гарна баночка, що шкода буде викидати. Було б добре, щоб окремо можна було купити великий об'єм в простій дешевшій тарі.

Ваш відгук
Оцінка: