Скраб антицелюлітний для тіла з охолоджуючим ефектом Nika Zemlyanikina, 250 гр
Скраб антицелюлітний для тіла з охолоджуючим ефектом Nika Zemlyanikina, 250 гр

Скраб антицелюлітний для тіла з охолоджуючим ефектом Nika Zemlyanikina, 250 гр

Бренд: Nika Zemlyanikina
399 грн
Є в наявності
1
Опис
Відгуки(2)

Скраб антицелюлітний для тіла з охолоджуючим ефектом Nika Zemlyanikina - цукровий скраб, який стимулює процес спалювання жиру та моделює контури тіла. Підтягує шкіру, покращує її тонус, а екстракт гуарани запускає процес розщеплення жирів, посилює кровообіг та циркуляцію лімфи. Екстракт кінського каштану допомогає відтоку крові та виведенню зайвої рідини, стимулює процес спалювання жиру. Ментол у складі скрабу ефективно попереджає набряки та має освіжаючий ефект.Скраб лагідно відлущує ороговілі клітини шкіри та бореться з проявами целюліту. Шкіра після використання скрабу гладка та ніжна. Для всіх типів шкіри.

Активні компоненти: Ментол, екстракт гуарани, екстракт кінського каштану.

Склад: Sucrose, Glycerin, Sodium Cocosulfate, Menthol, Parfum (Fragrance), Paulinia Cupana (Guarana) Seed Extract, Aesculus Hippocastanum (Horse Chestnut) Extract, Methylchloroisothiazolinone, Methyllisothiazolinone, Limonene, CI 42090, CI 60730.

Спосіб застосування: Невелику кількість скрабу нанести на очищену (радимо гель для душу Lemongrass) та вологу шкіру проблемних ділянок тіла, проскрабувати масажними рухами декілька хвилин. Змити теплою водою без використання миючих засобів. Використовувати 2-3 рази на тиждень. Для найкращого ефекту нанесіть охолоджуючий антицелюлітний крем.

Як правильно доглядати за шкірою тіла? Читайте тут.

* Згідно Закону «Про захист прав споживача» Ст. 17 п. 5: Виробник залишає за собою право змінювати склад або характеристики готового продукту, не повідомляючи про це споживачу.

Таня
30.04.2024
Дівчат,беріть на літо,він дійсно охолоджує. Аромат пробиває ніс та весь вечір прохолодно вже після душу. Це неймовірно

kovtunnata92
02.04.2024
Скраб дуже крутий.Має дійсно охолоджуючий ефект та неймовірний ароматМені дуже сподобався.Ще спробую з перчиком

Ваш відгук
Оцінка: