Шліфовщик - поліровщик Nika Zemlyanikina півколо  400/3000
Шліфовщик - поліровщик Nika Zemlyanikina півколо  400/3000
Шліфовщик - поліровщик Nika Zemlyanikina півколо  400/3000Шліфовщик - поліровщик Nika Zemlyanikina півколо  400/3000

Шліфовщик - поліровщик Nika Zemlyanikina півколо 400/3000

Бренд: Nika Zemlyanikina
75 грн
Є в наявності
1
Опис
Відгуки

Шліфовщик-поліровщик ідеально полірує натуральну нігтьову пластину до яскравого блиску, з його допомогою можна досягти ефекту мокрого покриття без лаку та гель-лаку. Незамінний інструмент для гігієнічного та чоловічого манікюру або педикюру. Регулярне використання шліфовщика-поліровщика забезпечує здоровий та доглянутий вигляд нігтів.

Шліфовщик - поліровщик виготовлений з матеріалу EVA + PS : EVA – це м'який та еластичний матеріал, який забезпечує гарну амортизацію та гнучкість, зносостійкий та водонепроникний. PS має високу міцність і стійкість до механічних пошкоджень. Поліровщики для нігтів, зроблені з EVA та PS, легкі, зручні в руці, забезпечують ефективне полірування та довговічні.

Технологія гігієнічного манікюру:

1. За потребою виконайте гігієнічний манікюр з допомогою лужного ремуверу. Видаліть птерігій шабером. Виконайте зріз ножицями для кутикули.

2. З допомогою пилочки  надайте бажану форму натуральному нігтю.

3. Зашліфуйте натуральну нігтьову пластину шліфовщиком-поліровщиком абразивом 400 гріт (зелена сторона), заполіруйте нігтьову пластину абразивним 3000гріт (біла сторона) до блиску.

4. Нанесіть олію для кутикули або крем для рук.

Трендовий манікюр "Оголені нігті" за посиланням - переглянути відеодопис.

* Згідно Закону «Про захист прав споживача» Ст. 17 п. 5: Виробник залишає за собою право змінювати склад або характеристики готового продукту, не повідомляючи про це споживачу.
Ваш відгук
Оцінка: